Valper. Cruda realidad

VALPER México

Valper

Mye lek med baller inneimellom! Mer enn noen gang er vi så glade for å ha Mira! Fabricación de componentes de válvulas de cocina, botoneras de calefones, conexiones de válvulas de agua, gnc, etc. Valpene blir i størrelsen stor mini og er leveringsklare 21 mars. Hun elsker ligge på fanget og inntil oss, elsker kos, og er super flink på innkalling og jammen meg har ho lært seg mange triks allerede. Ved spørsmål kan du fortrinnsvis kontakte meg på mail,. Vi har mye mere informasjon om hundene, som du kan få ved å ringe oss.

Nächster

Valper

Valper

Distribución de válvulas de cocina todos los modelos y cualquier marca, Copreci, Eitar, Sit, otros , robinetes, unidades magnéticas con cualquier cabezal de conexión , válvulas termostáticas para cocina dos vías , tres vías conexión gas o eléctricas , termostatos para termotanques a gas y eléctricos domiciliarios e comerciales , válvulas de seguridad termotanques comerciales. Ludvig har bodd hos meg i noen dager nå og er en glad gutt som elsker tur og lek med ball og pinner. Hun har veldig sjelden uhell inne og sover godt natta gjennom i bur på soverommet. Barn skal ikke trene på dette med hunden. Han er rolig innendørs, trekker ikke særlig på tur, synes andre hunder er helt ok, men er ikke nevneverdig opptatt av dem med mindre de er store og skumle.

Nächster

VALPER México

Valper

Så langt det lar seg gjøre, vil hundene bo to og to på rommene -dette for selskapets skyld. Cerámica técnica fabricadas bajo normas. Jeg har innsett at jeg ikke har kapasitet til å ta imot besøk i så stor skala lenger og av hensyn til tisper med små valper som trenger trygghet og ro , har jeg derfor valgt å slutte med å ta imot besøk. To herlige, sosiale og tillitsfulle Chihuahua hanner, må omplasseres pga sykdom og utdannelse. Selv sitter jeg i styret til Australian Cobberdog breed advisory board. Forma de fabricación por extruido alto vacío o prensado. Nå står vi opp tidlig og går ca 2 timers morgentur- før vi alle tre gleder oss til å komme hjem til god frokost! Tusen takk for din fine kennel, og tusen takk for at du valgte ut akkurat Mira til oss! Litt om meg: Jeg er utdannet klikkerinstruktør og er snart ferdig med en ytterligere lang utdanning innen hund og adferd.

Nächster

Valper, Inc. USDOT 2490058

Valper

Det vil selvsagt settes opp en egen besøksdag for de som har reservert valp i bestemte kull når valpene er gamle nok til dette. Alle som jobber på Kennel Pil praktiserer utelukkende belønningsbasert trening. Dagene går til flytting, rydding, snekring og hit og dit - jeg er lettest å nå på mail i ukene fremover prøver å sjekke på kvelden. Vi går på et veldig bra valpekurs hos 'din beste venn' og har tenkt til å fortsette på kursene deres. Oppdrettet er oppkalt etter Pil, min første Australian Cobberdog tispe.

Nächster

Valper, Inc. USDOT 2490058

Valper

En glad, trygg og lærvillig jente. På bildene er hun sammen med oldefar Percy, en 12 år gammel kongepuddel som mer enn gjerne tar seg av valper som må bli litt lenger. Australian Cobberdogs er også kjent for sin lavtrøytende og allergivennlige pels. Ludvig fortjener å komme til noen som vil gi ham gode turer, lek, litt mentaltrening og som har tid til overs i hverdagen til en lodden bestevenn :- Send meg en mail på hvis interesse og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby Ludvig, så hører du fra meg! De siste to ukene har vært litt utenom det vanlige her på Kennel Pil. Mail er ikke så viktig, det er mye magefølelse å finne rett eier.

Nächster

Valper Sàrl

Valper

Kennel Pil hotellet er primært tenkt til cobberdogs men vi er ikke rasistiske, andre snille og greie hunder kan også få komme. Det vil være plass til 12 hunder så ved fellesferier er det lurt å booke tidlig. Det er derfor viktig å teste ut allergien nøye før man går til innkjøp av hund. Du kan ringe oss etter denne datoen, om hunden ligger som ledig. Hun er med på det meste og tilpasser seg fort. Derfor er det viktig å tidlig trene bytteleken og lære inn en slipp-kommando. Det ligger gamle utdrag fra siden der og det kan se ut som at jeg har ledige valper.

Nächster

Productos

Valper

Karma og Breeze fikk 8 små nurk den 17. Originales y alternativos Fabricación de componentes para armados de cocina planchas originales y alternativas, etc. Tar jeg ikke telefonen jeg har ofte en hund i hver hånd og hektiske hverdager send meg en sms, så hører du fra meg :- I helgene og i de vanlige skoleferiene holder jeg stengt. Ikke tren på dette uten å samarbeide med adferdskonsulent hvis hunden din allerede har et etablert ressursforsvar. . Vi ønsker å omplassere Lotto og Ludo til samme hjem, da de aldri har vert fra hverandre. Vi jobber med å gjøre hagen klar for våren og Mira rusler med.

Nächster