Skogsbrand nynäshamn. Nynäshamn: Kraftig skogsbrand rasar

Vemsomhelst kan blogga: juli 2010

Skogsbrand nynäshamn

Jag skickade kortet på vinst och förlust för att jag ville och sedan glömde jag bort det. Godset var som störst under 1600-talet, då nästan all nutida kommunarea tillhörde det. En pärluggla får stå ut med att få vingen mätt. Invigningen ägde rum den 13 juli det året. Jag vill ha klasser varje dag och att alla ska veta att jag finns. Söndagen den 16 mars 2014 var en sådan dag.

Nächster

Skogsbrand

Skogsbrand nynäshamn

Några lommar drog förbi, tobisgrisslor likaså och en del småskrakar. Det hör inte till vanligheterna när det gäller mig. Korpen i skogen hade ett jäkligt fint läte, den sa broa med en nästan mänsklig röst. Jag ber er som läser detta, ta vara på kärleken och var framförallt ärliga. Och att blodtryck och saturation är helt okej.

Nächster

Fågelboken: oktober 2012

Skogsbrand nynäshamn

Sekel århundrade, centennium är en sammanhängande period av 100 år. Det handlar om 3-4 hektar mark, enligt räddningstjänsten. Svart rödstjärt 2012-04-28 Öland 128. Kortare träningsrundor låg på fyra mil. En guidebok med 13 år på nacken är förstås inte helt klockren; vägar kan har lagts om och skogar kan ha huggits ner, men med det i minnet så är det ändå en helt fantastisk bok att använda sig av för att upptäcka nya fåglar — och kanske framför allt nya fågelmarker. Ska jag sänka mina krav och vara nöjd för nu? Vad jag vet har ingen tidigare lyckats med detta.

Nächster

Skogsbranden utanför Nynäshamn under kontroll

Skogsbrand nynäshamn

De senaste sex åren i mitt liv har varit ganska så omvälvande och först nu har jag orkat ta tag i och faktiskt tänka på allt som skett. Varför gör vi människor så mot varandra? Kommunen är belägen på ön i de nordöstra delarna av med och i öster. I förrgår beställde jag dvd-n som varit slut hur länge som helst. Idag är det mest rosor som säljs den dagen, så många som 4 miljoner röda rosor säljes denna dag til förmån för våran kära som vi firar. Nja, snarare en Ida eller Elin, en tvåårig tjej och hennes mamma som var ute och plockade svamp. Det är lite kul att kunna lägga tre kort på morgonen och se hur dagen blir.

Nächster

Södertälje + Salem

Skogsbrand nynäshamn

Det är ett sjöfort, placerat i sundet Pertuis d'Antioche mellan Île-d'Aix och Île d'Oléron och strategiskt beläget för att försvara inloppet till hamnen och den kungliga befästningen i Rochefort. Ordet används framför allt som centralt begrepp inom queerteori. Morfar och mormor dog och mamma och pappa flyttade upp till Storstugan. Kråkor ser man i stan året runt, samma sak med skator och kajor. En hornuggla såg vi förresten på söndagen också, den kom faktiskt insträckande från Danmark och landade nånstans mellan fyren och Nabben. Lysbälte över Tofta skjutfält Att släcka bränder börjar bli något av en vana för mig i min tjänstgöring i Hemvärnet. Vitkindad gås 2012-01-13 Uppland 46.

Nächster

Vemsomhelst kan blogga: juli 2010

Skogsbrand nynäshamn

En skogsbrand som startar uppsåtligt kallas. Och sånt — är andra intressen i mitt liv. Ibrahimović anses av många som Sveriges bäste fotbollsspelare genom tiderna. Alla omges vi av textilier — från vaggan till graven — för några är det ett stort intresse. Plus en 100-sidig bok med kostråd och pulsintervallinfo och you name it. Det hade varit helt omöjligt för mig att föreställa mig detta 1993, 1997, 2002, 2014 eller ens 2016.

Nächster