Kypros ferie. Charter til Kypros

Ferie med barn på Kypros

Kypros ferie

Myggmidler du tar med hjemmefra bør være like effektive. Se alle våre anbefalte hoteller nedenfor. Øya er delt i to, og består av én gresk og én tyrkisk del som ligger på nordsiden. På denne tiden dro fire av fem turister til den nordlige delen av Kypros. Gratis frokost serveres hver morgen. Det er ved disse to fjellene dere kan beskue det fruktbare Mesaoria. September, oktober og november har samme lufttemperatur som i begynnelsen av sommeren, og i havet er det 22-27 grader.

Nächster

Ferie på Cypern 1996

Kypros ferie

Les mer og bestill din neste reise! Både barnefamilier, nyforelskede par, vennegjenger og eldre vil få en flott og minnerik ferie på Kypros. Været på Kypros de neste 7 dager. Bassengområdet er stort og består av ikke mindre enn seks basseng, separat barnebasseng og jacuzzi. Her har det bodd mennesker siden steinalderen, som levde side ved side med pygmeflodhester og dvergelefanter. Blue Star Atlantica Mare Village er populært blant våre gjester! Esentepe er omtrent midt i Karpaz-fjellrekken som strekker seg helt fra Karpaz nasjonalpark i nordøst, og over mot den taggete vestkysten.

Nächster

Middelhavets glemte perle: På Nord

Kypros ferie

Fint for tur: Kyreniafjellene har mange merkede stier. Hotelltips: - passer for deg som vil bo rimelig og med utelivet rett rundt hjørnet. Ferie med barn på Kypros er en ypperlig destinasjon for barnefamilier å reise til. Om bord var antikke mugger og slipesteiner, trolig lastet om bord på øya Kos. Fram til første verdenskrig var Kypros en del av Det osmanske riket Tyrkia.

Nächster

Kypros

Kypros ferie

Men i 1570 måtte innbyggerne se seg slått av osmanene. Om du ønsker å windsurfe eller stå på. Innimellom topper og daler går et nettverk av stier — totalt visstnok mer enn 230 kilometer med varierte løyper. En variert all inclusive med et stort utvalg av snacks og buffeer med ulike temaer. Byen har et bredt utvalg av hyggelige tavernaer og restauranter med kypriotiske og internasjonale matretter. Familien måtte ut med cirka to millioner kroner for huset, som har 150 meters grunnflate og tre store soverom - pluss koselig hage og terrasse med stort svømmebasseng.

Nächster

Velg riktig reisemål på Kypros

Kypros ferie

Det finnes leiligheter for opp til seks personer og vil du ha litt ekstra luksus velger du en leilighet med direkte utgang til bassenget. Temperaturene kan i ekstreme tilfeller krype helt ned i 5-6 C på vinteren, men vanligvis er det mildt og behagelig klima også da, selv om det da kanskje ikke frister så veldig med en svømmetur? I Larnacas gamle bydeler finner du myldrende, orientalske strøk med eksklusive butikker og grønnsaksmarked. Jeg fant innlegget ditt nå, ett år etter at du skrev det, min kone og meg bestemte oss i 2007 for å kjøpe en plass vest for Paphos, vi blir mer og mer glad i plassen, i temperatur, reiseavstand osv men ikke minst menneskene. Jeg er enig i noe av hva pinnestol sier,men det er ting som er pa alle. Hotelltips: - er et prisvinnende og barnevennlig hotell med seks basseng og kort vei til stranden.

Nächster

Kypros

Kypros ferie

Solterrasse med sand Det går en gangtunell ned til den offentlige stranden der hotellet har solsenger og den oppbygde terrassen med fin sand. Natur, omgivelser og livsstil er ikke så annerledes her enn i sør. Vil du unne deg det aller beste, bestiller du en suite med direkte utgang til delt privat basseng — hvor en forfriskende dukkert aldri er langt unna. Ettermiddagen kan tilbringes på et helsestudio etterfulgt av en god middag på en av de 6 restaurantene på Four Seasons. Mange tenker nok på paraplydrinker, høy partyfaktor og Ayia Napa når de hører navnet Kypros, men øya har så veldig mye mer enn bare fest og moro.

Nächster

Reise og ferie til Kypros

Kypros ferie

I tillegg til moderne leiligheter, oppusset bassengområde og restauranter har du også tilgang til et nytt og fresht spa og et lite treningsrom. Da fredsforhandlinger ikke førte frem, ble staten Nord-Kypros proklamert i 1983. Fotovennlig: Nord-Kypros er full av vakre bukter som dette med turkist hav og solgyllen strand. To bassengområder er for de minste barna med god plass for lek, en internasjonal barneklubb og to lekeplasser. Variert og vakkert Nord-Kypros er som navnet sier den nordlige delen av det vi best kjenner som ferieøya Kypros. Dette er den perfekte destinasjonen for barnefamilier som er ønsker en avslappet ferie og garantert sol.

Nächster

De 10 beste feriestedene i Kypros

Kypros ferie

Svært rimelig Egil Lepsøe er selv både forretningsmann og eiendomsinvestor. Da de først kom hit for åtte år siden var valget litt tilfeldig, men egentlig ganske enkelt: — Vi ville ha noe rolig, i fine omgivelser. Bakgrunnen for okkupasjonen er en langvarig konflikt mellom den gresk-kypriotiske majoriteten og den tyrkisk-kypriotiske minoriteten på øya. Noen eksempler: All mat og drikke er lokalprodusert på Kypros All bruk av engangsplast er erstattet, inkludert sugerør Hotellet arbeider aktivt med å redusere vannbruket sitt Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet. En rekke flotte hotellanlegg har sett dagens lys. Dobbeltsjekk med bilutleieselskapet i sør at de tillater grensekryssing, som regel koster det litt ekstra, og forsikringen gjelder bare for tredjepart.

Nächster